АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Абитуриенти от 4 училища събра Новотела за 24 май (СНИМКИ)

Червен килим и специален кът за снимки чака пловдивските зрелостници

Търговската гимназия, Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешен дизайн „Христо Ботев“, СОУ „Черноризец Храбър“ и Английската – Езикова гимназия „Пловдив“ събра Новотела на празничния 24 май.

Елегантна обстановка бяха подготвили домакините от един от традиционните за абитуриентските балове хотели в Кършиака. Зрелостниците бяха посрещани от червен килим, както и специално подготвен кът за снимки.

Една неразделна паралелка от Английската гимназия се събра в подножието на Пешеходния мост, за да влязат всички заедно на тържеството. Дори класната им ръководителка бе с прекрасна бална рокля в черно и червено.

Сред тях бяха близначките Михаела и Лилия Тихови. Михаела е национален състезател по футбол – брани вратата и смята да продължи със спорта, като се обучава за треньор. Сестра ѝ иска да се занимава с актьорско майсторство.

Обичайно 12-окласниците пристигаха с най-разнообразни транспортни средства – мотори, елегантни коли или по-оригинални идеи, като соц Лада, а сред най-атрактивните бе модерна Тесла.

Стиловите решения бяха доста обрани, но и съвременни. Масово бе решението на момчетата да подберат костюм с маратонки. Роклите на момичетата бяха с елегантни цветови решения, а едно от момичетата дори впечатли с елегантен панталон и риза.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина