По паркирането ще ги познаете: Епизод 4

Актуално Градът Избори 2021 Новини Под ножа

Общинският съветник Владимир Кисьов отново наруши правилата в зоната на Радиотелевизионния център

Общинският съветник Владимир Кисьов отново влезе в обектива на медията ни днес. Причината- пак бе паркирал в нарушение Аудито си. Автомобилът на старейшината от ВМРО бе спрян на разстояние от тротоара от забранената за паркиране страна на  ул. „Княз Дондуков-Корсаков“.

„Редови гражданин веднага би бил санкциониран веднага за това от иначе бдителните служители на общинска полиция”, коментираха хора с право за достъп отвъд бариерата към РТЦ, която вече работи автоматично.

Припомняме, че посветихме няколко публикации на това как приближеният до кмета Владимир Кисьов паркира автомобила си в пешеходната зона до знамената на общината и на абонаментните паркоместа на администрацията, без да е част от нея.

Аз им правя забележки. Не съм съгласен с това. Правилата са за това, да се спазват. Дори и аз не си позволявам да паркирам там”, заяви Здравко Димитров преди време по повод серия от публикации на Под тепето „По паркирането ще ги познаете”.

Споделете ни във:

1 thought on “По паркирането ще ги познаете: Епизод 4

  1. Тая селска мишка какво друго да демонстрира освен идиотски паркирания? Нашмулен си спира където му е кеф, сигурно си мисли, че си е на село! По малко мозък има и от дългия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.