АктуалноГрадътКриминалеНовини

Шофьорът на Рейндж Роувъра с книжка от 3 години

Снимка: Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Ирина Шопова (БТ)

21-годишният водач, който загина на място при ужасяващата катастрофа на булевард „Руски“ заедно със 20-годишната си спътничка, има шофьорска книжка от три години. По първоначална информация има и предишни провинения на пътя, съобщи БНТ. Зад волана на Рейндж Роувъра е бил К. Е., майка му е служителка на КАТ.

По всяка вероятност младежът е шофирал мощното возило с много висока скорост- около 200 километра час. Автомобилът е летял от Централна гара към „Шести септември“, когато навлиза в разделителната линия и блъска последователно няколко големи дървета. От удара возилото се разцепва на две.

Припомняме, че при инцидента тази сутрин двама загинаха, а други двама пострадаха и са в тежко състояние. В травматологията на УМБАЛ „Св. Георги“ е приет и един от пожарникарите, участвали в спасителната акция, върху когото е паднал клон от дърво.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. „…….майка му е служителка на КАТ.“ Защо никоя служба в държавата ни не се интересува от това, откъде такива младежи разполагат с толкова пари?

 2. Да е урок за останалите брадати козли с татуси и ханЦунГи и кифлите с нахапаните от оси устенца,,паралелен свят, но понякога се събират и двата такива.

 3. Кой е виновен? Не разбрах от коментарите?
  а) майка му
  б) обществото
  в) който му продади ракиита и кокаина
  г) никой не носи вина , това е струпване на зли сили на едно място и лоша подредба на ретроградни планети и звезди.

  1. Виновно е обществото, че позволява и толерира възпитание към безотговорно поведение. Виновно е обществото, че не управлява и не изисква от хората, които е посочило да създават закони да вземат необходимите законови промени. Виновно е обществото, че не изисква за следене и прилагане на законовите разпоредби.
   Виновно е обществото, че не спазва закона..
   „Ако искаш да ядеш круши, трябва да раздрусаш дървото.“

   1. Обществото не е виновно. Как аз съм отговорна или ти? Аз спазвам законите. Виновна е майка му, която е криела фишовете с глобите му. ГЕРБАДЖИЙКА, разбира се.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина