ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеИзбор на редактораКултураМненияНовини

1200 души работят по организацията на Hills of rock 2024 (ГАЛЕРИЯ)

Най-големият музикален фестивал в България Hills of rock започва довечера и в рамките на три дни ще разтресе Пловдив с музиката на някои от най-големите имена на световния и български рок. Началото довечера ще е взривно, след като хедлайнер ще е култовата американска ню метъл банда Корн. В първата вечер на трите сцени във фестивалното градче ще се качат общо 16 банди, около тях ще има над 20 хиляди фена на твърдата музика.

„Този фестивал ще е най-мащабният досега. Започва най-голямото издание на Hills of rock от създаването на събитието”, каза двигателят на Hills of rock Стефан Еленков, който е начело на промоутърската компания Fest Team. Той застана пред камерата на „В Капана” на Под тепето заедно с изпълнителния директор на фондация „Пловдив 2019”. Двамата разказаха какво да очакват меломаните в следващите три вечери и какво предстои през 2025-та.

За мащабите на събитието тази година подсказва всичко- програмата и звездите в нея, големината на фестивалното градче и множеството удобства за феновете, гигантската сцена и т.н Броят на хората, които работят по организацията на Hills of rock 2024, голяма част от които и в момента са на терен на Гребната база, е 1200 души. Над 70 камиона са доставили всичко необходимо- от сцената, през техниката и всеки детайл от временната инфраструктура, създадена на Гребната база за събитието. Само специалната настилка срещу запрашаване пред главната сцена е дошла с 8 камиона.

„ Изключително тежка и трудна логистика. Ние сме тук от миналата седмица. Всичко бе планирано доста добре и се движи по график и без закъснение, което е важно за такава мащабна продукция. Надявам се да завърши по същия начин”, каза Стефан Еленков.

Общо около 60 хиляди души ще минат през фестивала в трите вечери на музикалния маратон. Големият рок купон започва днес точно в 17ч., когато отварят вратите на фестивалното градче. Хедлайнерите Корн ще забият на голямата сцена точно в 22.45ч.

Какво разкриха Стефан Еленков от Fest Team и Кирил Велчев от фондация „Пловдив 2019”, ще видите и чуете малко по-късно през деня, когато ще излезе новият епизод от видеоподкаста „В Капана” на Под тепето.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

Един коментар

  1. колко хиляди ЗАПЛАТАДЖИИ са се скупчили на общинската Ясла е полезно за ГЕРБ (гласоподаватели, зер) и за отчета на

    АРХЕО-КУЛ-ТУРИСТА на баскетБОЛНИЯ мозъклия

    обаче за Историята на българската музика ще си остане рдна голяма чиновническа МЕЖДУСЕЛСКА

    ГУПКА В МОРЕТО

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина