ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовиниПод ножа

Инициативният комитет, бранещ парка зад Санкт Петербург, излиза със собствена листа за общински съветници на изборите

Няма да оставим 70-80 партийни членове на ГЕРБ да решават бъдещето на квартала, мотивират се хората от Кършияка

Инициативният комитет, създаден в защита на парка зад хотел Санкт Петербург, е решил да влиза в политиката, като участва в местните избори през есента. Жителите на квартала на север от Марица са решили да излязат със собствена листа за общински съветници, все хора от комитета. Това обявиха самите те във фейсбук страницата на гражданската организация, която има точно 1557 членове.

„ Няма да оставим 70-80 партийни членове на Герб да решават бъдещето на квартала ! Ще се наложи властта да чуе и нас -обикновените хора!!! Нашата инициатива ще излъчи максимален възможен брой протестиращи за кандидат общински съветници !!! Между нас има много честни и достойни хора !!! Само така ще можем да доведем реално каузата ни за спасение на парка до успешен край !!! Това предстои на наше събрание !!!”, обявиха от комитета в страницата си в социалната мрежа.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Тези люде къде бяха когато целия район се превърна в бетонно тухлена джунгла. В тази част около хотела за броени години изникнаха и продължават да се строят нови и нови обекти. Дотогава май си бяха на село и сега изведнъж се сетиха за ливадите. Заслужават си съдбата, защото сами си продаваха къщите срещу апартаменти.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина