ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Тотев: Може да опитам пак през 2023-та

Събралите най-много номинации за кандидат-кмет на Пловдив от ПП ГЕРБ, са хора с опит, коментира градоначалника

Таня Грозданова

Преосмислихте ли решението си да не участвате на местните избори през октомври, след като Бойко Борисов показа преди два дни, че е доволен от случващото се в Пловдив? Този въпрос зададоха журналисти на кмета Иван Тотев днес на площад „Централен“ по време на церемонията за поставяне на капсула на времето, която бе вградена на археологическия комплекс Форум – Запад.

Какво още да ви кажа?! Освен да цитирам Менда Стоянова?! – започна на шега Тотев, визирайки отговор на шефката на бюджетната комисия в НС. Припомняме, че на същия въпрос тя отвърна: „Иван Тотев не е Корнелия Нинова, че да се отказва от думите си“.

„Решението ми е категорично. Както вече обявих, аз ще продължа да работя за Пловдив, защото съм свързан с този град. Но наистина имам нужда от почивка. Може през 2023 година да се кандидатирам, кой знае?!  Важното е Пловдив да продължи да има подкрепа от държавата, както бе и досега. Нужна е приемственост. Разбира се, има много хора, които искат да продължа да бъда кмет, което е и нормално, след толкова години управление. Обратното би било страшно,“ коментира той.

По думите му, събралите най-много номинации за поста от районните организации на ГЕРБ – областният управител Здравко Димитров, кметовете на „Тракия“, „Централен“ и „Западен“ – Костадин Димитров, Георги Стаменов и Димитър Колев, са хора, които имат опит в управлението и всеки от тях би бил добър кмет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина