ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътМнения

Осветление ще има по целия път от Пловдив до Асеновград

Възобновяват строителните дейности на шосето през април, до юли завършват основното платно

Локалите ще се правят в последствие

Осветление ще има по целия път от Пловдив до Асеновград. Това заяви днес областният управител Здравко Димитров. Той подчерта, че е настоявал целият път да бъде осветен, тъй като в първоначалния проект това не е било предвидено. В крайна сметка лампи ще има по цялото шосе. Губернаторът се надява да бъде решен и казусът със съществуващите но неработещи осветителни тела по пътя за летище Пловдив. „ Смятам, че и там ще бъде осветено. Няма как да остане в сянка този така важен път”, обясни Димитров.

Той допълни, че строителните дейности по пътя Пловдив-Асеновград ще бъдат възобновени през април.

„Получава се неудобство, че ако не се завърши в срок централния проект, който не включва локалните платна, губим 11 милиона лева. Затова ще започнем асфалтирането на последния слой и в срок от три месеца проектът трябва да бъде завършен. Колкото до локалните платна- предстои отчуждаването. Надявам се на разбиране от страна на собствениците, тъй като с локалите ще се вдигнат цените на техните имоти. Ако няма обжалване на отчуждителните процедури, може би до 3-4 месеца ще почнем и локалните платна”, допълни областният управител.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. А входа за Пловдив от магистралата, кога?

    Разклона за Пампорово е опасен (неосветен през нощта, мантинели тук таме – все едно влизаш в Катманду, а не в областен град.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина