ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътИзбор на редактораИзбориНовиниОбщина Пловдив

Ще поеме ли зам.-кметицата на Централен транспорта в Пловдив?

Заместник-кметът на район „Централен“ с ресор „Култура и културно историческо наследство“ Румяна Толова е едно от имената, които се спрягат в кулоарите на сградата на пл. „Стефан Стамболов“ №1, като възможни за поемане на един от най-тежките ресори в Община Пловдив – транспортния, разбра репортер на Под тепето.

Припомняме, че преди седмица от „Браво Пловдив“ оттеглиха доверието си от ресорния зам.-кмет и поискаха оставката ѝ на нарочна пресконференция – Своите разжалваха зам.-кмета Савина Петкова. Мотивите им бяха, че е задълбочила проблемите в градския транспорт и системата за паркиране в града. Ден по-късно това се случи и от трибуната на местния парламент. Вчера тя откликна на апела и подаде оставка като заместник-кмет по транспорта, а градоначалникът заяви, че я приема.

Потърсена за коментар Румяна Толова каза, че никой официално не е разговарял с нея по темата.

Самата новина, че се спряга моето име, е удовлетворяваща. Това означава, че оценяват работата ми„, коментира Толова пред Под тепето, но не отговори на въпроса би ли приела този тежък ресор.

От своя страна районният кмет на „Централен“ заяви, че Толова е „способен и амбициозен млад човек, чийто потенциал е добре да се използва за развитието на града и общото благо.“

Припомняме още, че Румяна Толова влезе в екипа на Георги Стаменов като пети негов заместник в началото на тази година от квотата на „Съединени за Пловдив“.

Още по темата четете в статията Коя е Румяна Толова?

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

6 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина