ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноБългарияГласовеИзбориНовини

Първи коментари на лидерите след предварителните резултати

Един от лидерите на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” Христо Иванов пръв излезе с коментар на резултатите от пърълелното преброяване, които станаха известни тази нощ.

При 50% паралелно преброяване: ГЕРБ-СДС са първи

Председателят на ПП „Да, България“ и съпредседател на „Демократична България“ направи публикация в личния си профил в социалната мрежа.

„Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време – обществото ни е силно разделено и това е сериозен проблем. Освен проблем обаче, това е и възможност да започнем да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е разговор между несъгласни. Вотът на гражданите ни казва, за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим този разговор„, пише той.

В поста си Иванов изразява благодарност към всички, които днес „дадоха гласа си и не оставиха съдбата на България в ръцете на безразличието. На всички, които преодоляха умората от поредицата избори и гласуваха с гласа на надеждата си за България“.

Повечето лидери на партии и коалиции не пожелаха да коментират предварителните изборните резултати в нощта на вота.

Председателят на Възраждане взе участие в изборно студио на Нова тв. Костадин Димитров заяви, че партията няма да подкрепи правителство, което не е предложено от нея. Вижте подробности в следващото виедо.

Единственият коментар от лидерът на ПП ГЕРБ тази вечер, бе смяна на профилната снимка в личната му страница във фейсбук с изречението „Благодаря за подкрепата“.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина