ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Над 30 нестандартни арт пространства на града във втория фестивален ден на Нощта

3D мапинг, мултимедийни спектакли, театри, пърформанси, откриване на нови арт пространства, лекции, партита и концерти във втората нощ от фестивала „Нощ на музеите и галериите” – Пловдив 2014

 След като видят впечатляващата програма, подготвена от пловдивските музеи и галерии специално за Нощ/ Пловдив на 12 септември, във втория фестивален ден – събота, 13 септември, всички гости на събитието ще могат да присъстват на повече от 50 събития в програмата „Култура и Клуб“. Tя ще обхване много традиционни и нестандартни арт пространства в града като клубове, читалища, бутици и ателиета, Драматичния театър, Радио Пловдив, Икономическата библиотека, Държавния архив, книжарници, хотели, барове, кафета и други. По време на събитието ще бъдат открити няколко нови пространства за съвременна култура и ще се проведе търг за авангардно българско изкуство.

Някои от акцентите в програмата „Култура и клуб“ на Нощ/ Пловдив са видео мапинг шоуто „РеКонструкция“ на сградата на Драматичен театър Пловдив с автор Петко Танчев. Идеята на аудиовизуалния спектакъл е да прекомпозира функцията и обърне сценичната кутия на театъра отвътре навън, създавайки сцена от фасадата и скъсявайки дистанцията с публиката на улицата чрез новите медии в изкуството.

Повече може да разберете на КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина