ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътКултураМненияНовини

Кметът: Ако има проблем в проекта за Небет тепе би трябвало да го разберем

За забавяне на проектната документация за реставрацията на Небет тепе и Източната порта от страна на НИНКН се ожалиха днес от Община Пловдив със съобщение от пресслужбата към кметството. От администрацията се оплакаха, че чакат съгласуване на проекта вече повече от четири месеца, без да се спират на евентуалните причини за това забавяне на процедурата. Една от вероятните такива е пропуски в проектирането. Както стана ясно преди време, в документацията не е включена онази част от обекта, на която в последните две години вървяха археологически проучвания.

“ Ако има проблем в самия проект би трябвало да го разберем. Още никой нищо не ни е казал. Там някъде е проблемът, че никой не ни е казал нищо. Ако има проблем в проекта, ще се оправи и ще се предостави да се подпише“, отговори на въпрос на Под тепето днес кметът Здравко Димитров. Той добави, че директорът на НИНКН до този момент мълчи по темата.

“ Не знам арх. Петров на какво мнение е, но не си го казва. Би трябвало да го каже- има ли проблем, няма ли. 5-6 месеца го чакаме да каже. Знам, че има трудности, малко са хората, които работят там, но пловдивчани това не ги интересува, те искат да стане дългоочакваният проект Небет тепе“, добави Димитров.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето.… More »

Един коментар

  1. Само като му чуеш бълнуването става ясно що за властелин е Зико:

    ” Ако има проблем в самия проект би трябвало да го разберем. Още никой нищо не ни е казал. Там някъде е проблемът, че никой не ни е казал нищо. Ако има проблем в проекта, ще се оправи и ще се предостави да се подпише”

    Абе будала, Петров не ти е вече „наш’то момче ф Института“ – той не може да подкрепи пловдивските ПРОИЗВОДСТВЕНИ МОЩНОСТИ ЗА БЕТОННИ АНТИЧНИ КОЛОНАДИ.

    Пробутвани от Културско-Туристическо-Сергиджийския ЗАМ- Панов, от който заедно с БоГРОЗЕВ трябваше да се отървеш отдавна

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина