ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Цвети Янева: Жоро е невинен!

Използван презерватив хвърли в тъча най-добрия приятел на певицата

Помните ли песента, в която фолк изкустителката Цветелина Янева пееше, че "Жоро е невинен" за двете черти на един прословут тест за бременност? Месеци, по-късно Жоро е разкрит и най-вече се разбра защо в действителност е излязъл чист от ситуацията.

Mистерията разгада един от най-добрите й приятели, който гостува в шоуто Plovdiwood в ефира на DCTV. Георги Симеонов, известен като JJ или Жоро от групата 032, най-вероятно е самият лирически герой от песента на Цветелина Янева. Повод да се направи подобно заключение стана комична случка от снимките на видеото към песента му с Лео – "Цяла нощ".

Сценарият на клипа предвиждал часове наред да снимат Жоро седнал само върху един фотьойл в дискотека. "Свършиха ми снимките и режисьорът сочи зад мен", поруменява от притеснение изпълнителят. Точно до фотьойла бил захвърлен използван презерватив, който за малко да влезе в кадър. Логично, хората от екипа на JJ го взели на подбив, а паметливите веднага му напомнили за парчето на Цвети Янева. Връзката не е случайна защото JJ е и вокален педагог на топ звездата на фолка. Пловдивчанинът обаче отрече да има нещо общо с кондома в дискотеката и си отдъхнал, когато от персонала изчистили.

Освен брутални истории като тази, Жоро подготвя още по-брутални за дебютния си албум. Сред тях са дуети със Сантра и с кралицата на поп музиката Мария Илиева. JJ не отхвърля и възможността да се събере с момчетата от старата си банда 032. "Шегуваме се помежду си, че като станем по на 45 години и се наживеем. Ще направим соул-джаз формация, защото за тази музика няма възраст", смее се изпълнителят. Останалите от групата също не си губят времето. В момента Константин преподава музика в Москва, Виктор учи пиар в Милано, а пък Лазар завърши тонрежисура в Брайтън, но работи и като репортер в музикално предаване.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина