ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеЖивотЗабавлениеИзпод тепетоМненияНовини

Волейболните националки подкрепиха каузата „Да помогнем на Ели!”

Разиграват на онлайн търг топка с автографите на всички от състезателки от националния отбор, които вече се подготвят за Европейското първенство в Пловдив

ROCK’n’BAR Безистенъ Сцена №2 организира аукциона и голямо музикално събитие в подкрепа на Ели

Волейболните националки, които вече се подготвят в Пловдив за предстоящото Европейско първенство, подкрепиха каузата „Да помогнем на Ели!”. Надеждите ни за медал в най-голямото спортно събитие в България тази година положиха автографи върху една от официалните топки на турнира, а още днес тя ще бъде разиграна на онлайн търг. Набраните от него средства ще отидат за лечението на Елисавета Вълчинова, която има нужда от нашата подкрепа.

Аукционът се организира от ROCK’n’BAR Безистенъ Сцена №2. Именно там, в сърцето на Стария град, ще се състои и голямо музикално събитие в подкрепа на Ели- благотворителен концерт на групите Le’Push и Керана и Космонавтите. Той е насрочен за 13 август, от 21 часа, в бившите Конюшни на царя.

Можете да участвате в търга онлайн ТУК

Освен музикалната част ще се проведе и търг на  творби от колекцията на галериста Стоян Даскалов. Персоналът на Сцена№2 ще подпомогне Ели с бакшиша от вечерта.

„Музиката е за хората – за вас, за нас, за всички! В този смисъл се събираме да помогнем на човек, ведър и добър, който в момента има нужда от малко подкрепа. Ще Ви очакваме с много хубава музика и гарантирано добро настроение, в приятната обстановка на бар Безистенъ”, канят организаторите.

Входът за концерта е 10 лв.

Повече за кампанията в подкрепа на Елисавета Вълчинова:

През 2010 година Ели е диагностицирана с невроендокринен тумор, като след лечение, тя успява да се пребори със заболяването и то преминава в ремисия. Наскоро, при Ели са открити метастази в други органи, които изискват спешно лечение в Швеция, което стартира през месец април.

За да завърши лечението, Ели се нужда от още близо 40 000лв, като тази сума е непосилно тежка за нея и семейството ѝ. Ели разчита на нашата подкрепа, за да може да се пребори за своето „утре“.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина