ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеИзбориМненияНовини

Кирил Петков: Пука ни за България, оставаме в политическия живот

„Пука ни за България, оставаме в политическия живот“. Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков в интервю за БНР днес.

„Оттук нататък, под една или друга форма ще следим нещата как се случват, за разлика от преди, когато просто протестирахме. Събрахме знание и това знание ще го използваме под една или друга форма, за да бъдем гарант по някакъв начин. Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел – България има много по-голям потенциал. С някои от министрите се чувстваме вече като част от един екип. Да, пука ни за България. Не, няма да изчезнем сега по бизнесите си. Ще си ги управляваме, но всеки от нас в момента има доста голяма енергия да бъде част от продължителната промяна на България. Със сигурност ще бъдем активни“, заяви Петков пред националното радио.

Той подчерта, че заедно с колегите си от служебния кабинет са показали, че хора с воля на управленски постове могат да защитят интереси на българите, за сметка на големи магнати, които са свикнали да живеят от държавния бюджет.“И допълни, че би помогнал на новия министър на икономиката, за да предаде натрупания от него опит.

„Тази инерция да продължи със същата скорост. Голямата ни надежда е да няма стъпка назад, а да се продължи със същата скорост напред“, каза Кирил Петков.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина