ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

„Аз съм областен управител. Имам още какво да свърша и това не ми е на първо място“

Така Дани Каназирева коментира слуховете, че ще е част от листата на ГЕРБ

Участието на областният управител Дани Каназирева в предстоящите парламентарни избори е една от най-коментираните политически местни теми в последните няколко седмици. Слуховете, че председателят на Съюз за Пловдив ще заеме едно от челните места в листата на ГЕРБ, засега не са потвърдени нито от управляващата партия, нито пък от самата Каназирева. Днес тя за първи път се спря на темата, след въпрос на Под тепето дали би коментирала слуховете, че спрягат името й за листата на ГЕРБ.

„ Аз съм областен управител и като такъв, до деня, в който съм, ще държа да свърша всичко, което съм си поставила за цел. А вярвайте ми, то не е малко. Ще се опитам да бъда достатъчно полезна за нашия регион. Предстои ни решаване на изключително тежкия казус за водата в Брестовица. Така че имам още какво да свърша и това не ми е на първо място. Имам да върша много задачи, които съм си поставила като областен управител”, каза Каназирева.

На уточняват въпрос на колеги дали това означава, че няма да е част от нито една листа за предстоящия парламентарен вот, тя допълни: „ Не мога категорични заявки да кажа към настоящия момент. За мен целта е да си свърша задачите”.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина