ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовиниСъдТемида

Д-р Кръстев сам е подал молба за напускане на лекарската комисия

Известният ортопед показа късметчето си от кафето тази сутрин, докато чакаше произнасянето на съда за отстраняването му от длъжност

Известният пловдивски ортопед д-р Георги Кръстев изпревари искането на Прокуратурата за отстраняването му от длъжност като председател и член на специализираната лекарска комисия по ортопедия в ДКЦ 1, стана ясно днес в Районен съд.

Адвокатът му Гено Василев представи на заседанието документи, че на 25 август подзащитния му е подал декларация за целта, а на 27-ми по нея има решение.

Фактически от вчера той не е нито председател, нито член на комисията. На този факт се позова защитата в искането си съдът да остави молбата на Прокуратурата без разглеждане.

От своя страна прокурор Димитър Пехливанов настоя съдът да се произнесе по същество за отстраняването от длъжност, заради необходимостта от събирането на още доказателства по случая.

Адв. Василев коментира, че за две години разследването би трябвало да е събрало всички доказателства и посочи 10-те папки на катедрата на съдията.

Припомняме, че известният ортопед и собственик на фиктивна фирма са с повдигнати обвинения за източване на 130 000 лева от НОИ (ВИДЕО).

Д-р Георги Кръстев пожела на всички да са живи и здрави, след което се оттегли с адвоката си, докато съда решава как да се произнесе.

В почивката той показа на какво късметче му се е паднало тази сутрин с кафето.

„Ето така ми започна денят,“ заяви с присъщото си чувство за хумор ортопедът.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина