Подтепето

темида

11 Юни, 2014

Майки посрещат убиеца на Паоло пред съда

В събитието се включват близките на Катерина Матеева

Гръцкият състезател, прегазил Кари, се завърна в България, за да поеме отговорност за стореното

Шумно посрещане устройват пловдивски майки за убиеца на Паоло- Георги Сапунджиев пред пловдивската съдебна палата утре. Загрижени за децата си родители, както и почернени семейства от шофьори като старозагореца, смятат да организират бдение под прозорците на втора зала на Апелативен съд, където ще се гледа мярката за неотклонение на Сапунджиев. Заседанието започва в 10ч., а гневните срещу решението на окръжните съдии в Стара Загора да пуснат убиеца под домашен арест ще поискат постоянно му задържане.

Сапунджиев прегази 4-годишният Паоло в града под липите пред очите на родителите му. Това отприщи гигантско недоволство в цялата страна. През уикенда в няколко пловдивски града вървяха паралелни протести срещу убийците на пътя. Бяха посочени няколко точки за корекции в Наказателния кодекс за подобен вид престъпления.

Очаква се утре пред съда в събитието да се включат родителите, приятелите и съучениците на прегазената на спирка от градския транспорт Катерина Матеева. Виновникът за това гръцки гражданин Боскос се е завърнал в България в посочения от съда срок, въпреки притесненията на мнозина, че той няма да се появи отново тук, за да понесе наказателната си отговорност.

 

  • 26 Юли, 2014 | Pedro
    Well done <a href="http://zehlsqfjnni.com">aritlce</a> that. I'll make sure to use it wisely.
  • 25 Юли, 2014 | Gabi
    That's really thikinng out of the box. Thanks! http://ulyqmo.com [url=http://lmansjsltl.com]lmansjsltl[/url] [link=http://omcwlz.com]omcwlz[/link]
  • 14 Юли, 2014 | Lyudmila
    Your hoesnty is like a beacon
Още от рубриката "темида"

Подобни новини

12 Юли, 2018

Георги Сапунджиев, убил 4-годишния Паоло, ще излежи цялата си присъда

Окръжен съд - Стара Загора е постановил предсрочното му освобождаване, но Апелативният съд го отменя

Пловдивският апелативен съд отмени условното предсрочно освобождаване на Г. С., постановено от Окръжен съд – Стара Загора. Така той ще трябва да изтърпи остатъка от наложеното му наказание, което е шест години лишаване от свобода за това, че  на 02.06.2014 г. при управление на МПС е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на малолетното дете П. И.

Въззивният съдебен състав прие, че спазването на установения в затвора ред и трудовата ангажираност на осъдения по време на изтърпяване на наложеното му наказание не са достатъчни доказателства за неговото поправяне. За добро поведение на Г.С. е бил  променен режима на изтърпяване на ...

» повече