Актуално

Любовта не може просто да отмине

Моноспектакълът на Симеон Владов се играе в клуб Библиотеката

За втори пореден път ще се играе моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине", който е част от проекта на Радослав Гизгинджиев – "ЛЮБОВ". Представянето е тази вечер в клуб Библиотеката от 19:30 часа.
Миналият месец премиерата се състоя на същото място и предизвика буря от емоции сред пловдивската публика. Актьорът Симеон Владов, известен като носител на ИКАР за „Златен глас“ ще се превъплъти в заможен брокер, който се завръща от чужбина в родния си град. Една съвременна история ще се превърне в мистична приказка, която ще размие границата между настоящето и миналото. Сценарият и режисурата са на автора на романа РАЙ – Радослав Гизгинджиев.
Завръщането в дома. Миналото, което изглежда безвъзвратно изгубено. Любовта, която подмладява. Вятърът, който ще преобърне времето и ще изпише с цвят от череши, че любовта не може просто да отмине.
Този моноспектакъл е част от проекта Любов, който включва още две представления – Тук ли си?, което се изпълнява от звездата на ВИП Брадър и певицата на хитовия HYPERSONIC– Йоко Захариев и „Моето име“, в който играе пловдивския млад актьор – Стефан Иванов.
„Тук ли си?“ ще се играе отново в Пловдив на 22 май, а „Моето име“ – 27 май.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина