Emotion Bar & Dinner – най-новото място за срещи

Вкусът на града Градът Новини

Emotion Bar & Dinner дава заявка, че ще се превърне в локацията за срещи и създаване на чудесни спомени с приятелите

Една от емблемите на Пловдив – хотел SPS отскоро е с нови собственици и се възражда с идеята да се превърне не само като предпочитано място за отдих в града, но и за среща на пловдивчани, съобщават от гида на града LOST IN PLOVDIV.

Многоетажната сграда се намира на изключително комуникативно място и в непосредствена близост до редица нощни заведения и най-новия търговски център в града под тепетата. И въпреки че лоби баровете в големите хотели са често просто място, в което чакаш, докато те настанят в предвидената за теб стая, Emotion Bar & Dinner има потенциала да бъде заведението за сбирка преди парти.

Разположен на партерния етаж, лоби барът на хотел SPS е просторно пространство с елегантен интериор. На разположение на клиентите са удобни и широки сепарета, в които може да потънеш, отпивайки от избраното питие.

Музиката е тиха и приятна, без да натоварва излишно и позволява воденето на разговори, без да има нужда да се надвикваш с изпълнителя. Идеално място е както за бизнес среща, така и за отмора и разпускане след напрегнат ден. Подходящ е и за големи компании от хора, които традиционно се срещат за питие преди посещение на нощен клуб. Паркирането е лесно – хотелът разполага с паркинг /закрит и открит/ със 140 места.

В Emotion Bar & Dinner може да пиеш, както кафе сутрин, така и коктейл вечерта. През деня обикновено е изключително спокойно и необезпокояван може да се срещнеш с бизнес партньор или дори да поработиш в тиха среда извън вкъщи или офиса. Панорамните прозорци с директен изглед към оживения булевард дават усещането на простор и дълбочина и служат за приятно разсейване в моментите, когато искаш да поемеш от атмосферата на големия град. Към бара има и голяма градина с мека мебел, която е отворена през топлите месеци.

Гостите могат да се насладят на богата колекция от напитки и коктейли, отлежали вина, поднесени с подходящите ядки или сладкиши, както и на вкусни сандвичи, приготвени на място в ресторанта на хотела. Обслужването е дискретно и цялото място предразпопага към  спокойствие и бягство от градския шум и твърде претъпканите пространства.

За да си прекара добре навън, човек няма нужда от много – весела компания и уютно заведение, където да се съберат всички, а Emotion Bar & Dinner дава заявка, че ще се превърне в локацията за срещи и създаване на чудесни спомени с приятелите.

Телефон за резервации: 0879 49 70 06

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.