Авторка изненадва със стихо-проза в дебютна книга

Арт

Среща с автограф с Кремена Дачова – Ормай и книгата й "откровеНИЕ" в рамките на „Пловдив чете”        

Кремена Дачова- Ормай ще представи дебютната си книга- "откровеНИЕ" в рамките на фестивала „Пловдив чете”. Премиерата на различната и необичайна творба, определена от авторката като стихо-проза книга, ще е на 16 юни, от 18ч. на откритата сцена на Алея на книгата. Събитието е част от Културната програма, съпътстваща дните на "Алея на книгата" и е организирано съвместно от Асоциация Българска Книга и фестивал "Пловдив чете".

"откровеНИЕ" е първата книга на Ормай – част от поредицата "Златни зрънца". Авторът ще представи „стихо – проза или проникновения за не прозаични неща” – приказки за възрастни и философски есета в мерена реч. "Лутане в тъмното", "Кръговрат", "с МИСЪЛ", "Вчера, Днес и утре", "Поток", "Промяна", "Портрети, Авторитети – атопортрети", "Две жени – едно огледало", "скъпоЦЕННОСТИ" и още много други –  ни провокират  към размисъл за важността на малките крачки, които правим по големия път на живота си, за влиянието на нашите  убеждения и вярвания върху изборите и съдбата ни.

"откровение" няма да се продава в книжарниците. Книгата на Ормай се продава само на събития, свързани с представянето й, но можете да бъдете неин читател, само срещу скромното условие да имате читателска карта за Народна библиотека „ Иван Вазов“- Пловдив.

Завръща ли се модата да четем, да посещаваме библиотека и да вземаме книги за четене?  Каква е цената за това една книга да стигне до читателя през 2018г., ще разберете от самия автор. Отговор на тези и още много други въпроси, можете да получите от Ормай на 16 юни.

 

Споделете ни във:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.