TELUS International обновяват градските пространства

Актуално Евала Новини

Случайните минувачи искрено се възхущават на енергията на стотиците млади хора, запретнали ръкави в рамките на тазгодишната благотворителна кауза

Веселина Михайловска

От ранната сутрин стотиците доброволци от аутсорсинг компанията TELUS International изпълниха градското пространство около бул. „Менделеев“ в рамките на десетото събитие TELUS Ден на Подкрепа в България.

Служителите на фирмата от офиса под тепетата правят нова детска площадка в междублоковото пространство в квартала и обновяват друга, вече съществуваща. В акцията се включиха над  200 доброволци от компанията.

Тази година традиционната доброволческа инициатива на TELUS International Europe се организира с подкрепата на община Пловдив и район „Централен“ и цели да облагороди градски пространства в Пловдив. Чрез нея силите се обединяват, за да бъде изградена нова детска площадка, да бъде обновена вече съществуваща такава и да бъде изграден спортен кът, фитнес на открито за жителите в района на бул. „Менделеев“. TELUS Ден на Подкрепа се реализира благодарение на служителите на TELUS International, които доброволно всяка година даряват от своето време и труд в подкрепа на дадена кауза.

Инициативата се провежда всяка година навсякъде по света, където компанията има офиси. През 2019 година ще бъдат реализирани две издания в България – в Пловдив през лятото и в София през есента. Всяка година фокусът на събитието е насочен към решаването на различен социален проблем. През 2018 г. над 800 доброволци – служители на компанията заедно със своите семейства и приятели, залесиха над 16 дка гора в района на с. Долна Диканя, общ. Радомир.

TELUS International присъства в Пловдив от 10 години и е един от най-големите работодатели в аутсорсинг сектора в региона. Чрез инициативата традиционно компанията се стреми да подкрепи местните общности и да създаде устойчивото развитие на региона.

TELUS Ден на подкрепа е отворен за всички желаещи да се включат в облагородяването на градското пространство в района на бул. „Менделеев“, гр. Пловдив. Организаторите на инициативата ще подсигурят всички необходими материали за доброволците, а стартовият час е от 10:00 на 15.06.2019 г. – бул. „Менделеев”.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.

Споделете ни във:

3 коментара за “TELUS International обновяват градските пространства

  1. Пак на Дернев огелпените ПРОДАЖБИ – като ми рекламираш стоки и услуги поне си отваряй очите бе – какво значи „възхущават“?
    Настрана да оставим, че щом Дернев го продава – НЕ Е СТОКА.
    (Котки и пишки)

  2. Похвално, но отново само Центъра и пак Центъра,,, там остана ли нещо необлагородено , минете към Кючука да пипнете мизерията малко…да усетите духът на нищетата!

  3. Пак добре, че я махнаха светкавично тази опозоряваща РЕКЛАМна „статия“ продаваща ми услугите на Ортака.
    И наистина, показаните хубавини са си ОК и без Ортака, в ЦЕНТЪРА на хем Вечното, хем Древното, майно льо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.