Подтепето

айляк

10 Ян, 2017

Със снегоходки из Капана

Млада дама демонстрира нестандартен начин за справяне със снега и поледицата

Снегът в Пловдив продължава да вали и трупа. Шофьори и пешеходци борят поледиците по улици и тротоари. Мнозина проклинат, но пък други се радват на истинската зима. Няма лошо време, има лоши дрехи и лоша подготовка. Тази максима доказа на практика млада дама, която се пусна на разходка из Капана в снежния вихър… със снегоходки на краката. Тежат малко, но са изключително стабилни. Нито ледът, нито снегът ми пречат. А и държат краката сухи. Чувствам се отлично, обясни момичето.

Снегоходките се използват в планински условия, но стават и за градски в такова време. Намират се лесно в големите спортни магазини. Средната им цена е 100-120 лева.

Няма направени коментари
Още от рубриката "айляк"

Подобни новини

15 Ян, 2017

Бунарджика се превърна в зимен курорт (СНИМКИ)

                                                              

Снежни човеци населиха тепето

Последният уикенд от дългата ваканция изкара семействата да се порадват на снега, не е задължително да имаш шейна, за да се спускаш на пързалката

Може би администрацията на града трябва да помисли и за новото предназначение на тепетата през зимата, дали да не инвестира в едно оръдие за сняг

През последните няколко дни запалените по зимните спортове пловдивчани доказаха, че не е необходимо да ходиш в планината, за да практикуваш. Даже сноубордистите си намериха плацдарм не само на тепетата, а и на площад „Съединение”. Оказа се, че Пловдив може да се радва на снега, а любимите тепета се превърнаха в алтернатива на ски курортите.

 

Последният уикенд от дългата ваканция изкара семействата с деца на Бунарджика, а ...

» повече