Iron Maiden забиват в Пловдив през лятото

Живот

Метъл величията идват за специален концерт край Гребната, на фестивала HILLS OF ROCK

Метъл гигантите Iron Maiden ще забият в Пловдив това лято. Британките емблеми на твърдата музика ще свирят на Гребния канал на 22 юли в един специален концерт, част от второто издание на фестивала HILLS OF ROCK. Под тепетата ги водят София Мюзик Ентърпрайсис.

След невероятния успех  на световното турне през 2016-2017 година,  по повод 16-тия студиен албум The Book of Souls, Iron Maiden отново поемат на път през 2018 с поредица от концерти и фестивални шоута в Европа. Световното турне Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август.

Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е  зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени „свята“,  а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.

„Както нашите фенове вече знаят, откакто Брус и Ейдриън се присъединиха отново към Maiden в началото на хилядолетието, имаме цикъл на турнетата. Редуваме ги както за нов албум, така и само с  вечни хитове. Това ни харесва по много причини, защото бандата може да изпълни и новите парчета, и големите си хитове, които зареждат емоционално феновете  и сбъдват техните желания. Както се казва поддържаме нещата живи- не само за феновете, но и за бандата.

За този концерт,  изпълнен с хитове,  решихме да базираме темата около името на Legacy Of The Beast, което изцяло пасва на целите ни, и ни дава възможност да бъдем креативни и да се забавляваме, особено с Еди! Ще има много изненади. Не искам да издавам всичко в момента, но работим върху няколко различни сценични дизайна, запазвайки традиционните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на феновете ни, които дойдат да видят това наистина много специално шоу, едно фантастично изживяване“, разкрива мениджърът на Iron Maiden Род Смолууд.

Многобройните почитатели на  Iron Maiden  в България, ще могат да видят идолите си на живо по време на HILLS EXCLUSIVE на 22 юли, 2018 година. Специалните гости на концерта се финализират в момента и ще бъдат обявени скоро!

Билетите за HILLS EXCLUSIVE с IRON MAIDEN ще бъдат от една ценова категория. В зависимост от периода на покупката им, цената ще варира от 70 до 100 лева. Продажбата стартира на 24 ноември.

 

Споделете ни във:

1 коментар

  1. Там сме (ЧАКАЙ малко!) Чакай, чакаш ли? „…Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена …“ И ОПРАВДАНИЯ БЕЗКРАЙНИ. ТИЯ ДЕТО ПЛАЩАТ НА ПодАльоша ЗА РЕКЛАМИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ РЕЗУЛТАТО Е ОБРАТничък, щом Иво продава нещо = НЕ Е СТОКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.