ГрадътНовини

Владимир Славенски стана председател на ДСБ Пловдив

Общинският съветник заменя на лидерския пост Йордан Иванов, който е областен управител от няколко месеца

Владимир Славенски е новият председател на градската структура на ДСБ в Пловдив. Той заменя на поста Йордан Иванов, който вече е областен управител с решение на новото правителство. Славенски, който е общински съветник, е подкрепен от членовете на партията в града за поста. Той благодари през фейсбук и заяви, че това е сериозна отговорност, а фокусът ще бъде подготовката за предстоящите местни избори в края на 2023-а.

Чест и отговорност!
Членовете и симпатизантите на ДСБ Пловдив ме подкрепиха за председател на организацията в града. Искрено благодаря на всеки един представител на партията за доверието.
Оттук насетне предстоят особено важни задачи: В следващите 18 месеца ни чака много работа. Фокусът е върху местните избори и подготовката за тях. Ще положа всички усилия заедно да предлагаме ясни политики и решения на местни и национални проблеми и инициативите на ДСБ Пловдив да стигнат до максимално много граждани. Членовете на организацията ще бъдат все по-ангажирани в политическия живот.
Предстоят много работа, предизвикателства и сериозни усилия, но нас, десебарите, никога не ни е било страх от това!
Тук е мястото да изразя и своята благодарност към досегашния председател Yordan Ivanov, който бе избран за зам.-председател на партията и няма как да дублира изборни длъжности. По време на мандата му ДСБ Пловдив се позиционира много ясно – с ярка политика и силни позиции. С общи усилия и занапред ще бъде така.
За силна България в Обединена Европа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина