Какво показаха и какво скриха от управата на града в двора на Чистота – СНИМКИ

Г-н Тимчев, много е грозно да се лъже очевадно!

Г-н Кмете, много е важно да разберете, че не е хубаво най-големият ви оратор да не знае кога да млъкне!

„Техниката на ОП „Чистота“ и ОП „Градини и паркове“ е остаряла и амортизирана, някои от машините са на повече от 20-30 години, а 38 от тях са бракувани“. Това видяха част от общинските съветници, които бяха поканени от заместник-кмета по екология Анести Тимчев да посетят на място базата на двете общински предприятия“. Това изпратиха като прессъобщение от Община Пловдив три часа след бутафорната инспекция на място в двора на двете най-големи ОП-та.

На срещата днес там присъстваха директорът на предприятието за почистване Димитър Георгиев и заместник-директорът на структурата, която поддържа зелената система – Николай Чунчуков.

Следващата галерия показва наредените стари машини и камиони, които представиха за работна техника на комуналните ОП-та сегашните управляващи на Пловдив.

„Лицето на една община са комуналните услуги, които осигурява за гражданите, създаване на чистота и комфорт. Не можем да говорим за чист европейски град, а да нямаме възможност да реализираме тези наши желания, тъй като машините и съоръженията тук са на повече от 20 години“, допълни Анести Тимчев.

По думите му е необходима голяма поддръжка на зелените площи в целия град, а това става с техника, за закупуването на която е необходим заем.

При обход в базата на комуналното ОП обаче Под тепето видя редица машини за почистване и поддръжка на тревни площи, които със сигурност са не са толкова стари, колкото годините, които спомена Анести Тимчев.

Ето ги и тях:

Те бяха паркирани далеч от камерите и извиканите на място общински съветници.

По информация на редакцията ни работници в ОП “Чистота” са получили заповед да скрият днес новата техника и да оставят на двора само стари машини. Една част от новата техника е паркирана на друго място, разказаха служителите.

За да опресним паметта на зам.-кмета Анести Тимчев прилагаме доказателство с най-новия сметовоз:

Иван Стоянов присъства при доставката на най-новия сметовоз в Пловдив, чистотата ще му е основен приоритет и като районен кмет.  Статията е от предизборната кампания, водена от настоящия екип на кмета Здравко Димитров през есента на 2019-а година.

На следващата снимка също виждате едни „20-38-годишни“ мерцедеси, които сегашната кметска управа подреди на плаца пред Колодрума през януари 2020-та, за за покаже с каква техника се мие града.

А цялата галерия по-долу е от прессъобщения на PR-а на Чистота и Паркове и градини, когато изпраща графика за миене на медиите всяка седмица.

Всеки средно интелигентен избирател може да напише в Гугъл „нова техника за Чистота Пловдив“ и да види как заместник- кметът Анести Тимчев се опитва да внуши едни меко казано неистини…

Г-н Тимчев, много е грозно да се лъже очевадно!

Г-н Кмете Димитров, много е важно да разберете, че не е хубаво най-големият ви оратор да не знае кога да млъкне! Контролирайте го, иначе плюе и по вашия авторитет!

Всички знаем, че Анести със сладкодумие ви измъкна при скандал с тормоза на възрастни с хора с деменция в старчески дом в града в началото на мандата. Тогава кризисният му пиар минаваше, сега обаче ви забива на дълбоко.

Ако Анести не го бяха подгонили сърдити граждани за изтеклия пропуск от НС, нямаше и да го махне от предното стъкло.

Ако Анести беше турил психоложката за негов личен консултант, а не за супервайзър на психолозите в социалната дирекция, можеше и да ви мине номера.

Психоложката с 1776 лева заплата и граждански договор в Общината работи и на трудов в ЦДГ „Бреза“

Както лъже всички пловдивчани, един ден ще излъже и Вас, г-н Димитров!

А организираната от Вас бутафория днес лъже и Вашите избиратели!

Днешното ви изпълнение беше пълен провал!

Exit mobile version