Няколко хиляди на старта на Капана Фест 2022

Вкусът на града Градът Живот Култура Новини

Tony A, Les Animaux Sauvages и турските звезди LALALAR откриха 4-дневната музикална фиеста

Насо Русков: Танцувайте. Когато танцуваш, нямаш време да си гад

Няколко хиляди души дадоха старт на Капана Фест 2022, който вече се провежда на площад Централен, вместо в квартала на творческите индустрии и Малката главна. Новата локация на събитието позволи на много повече хора да се насладят на първата фестивална вечер пред сцената между Централна поща и Одеона. Там начало на 4-дневната музикална фиеста дадоха  Tony A, Les Animaux Sauvages и турските звезди LALALAR.

„Танцувайте. Когато танцуваш, нямаш време да си гад!”, призова по микрофона култовия Насо Русков от Les Animaux Sauvages. Нямаше нужда- всички танцуваха.

Тази вечер ще е много специална. Тя е A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев – Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo се подготвя едно необичайно парти, което ще бъде последвано и от много други изненади.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.