Актуално

Премиерата на „Дрейф” и българския „Привличане” сряда вечер на Филмови нощи във Филипополис

Тази вечер ще бъде първата прожекция на американския игрален филм „Дрейф” от режисьора на „Еверест” Балтазар Кормакур, както и на популярния български филм „Привличане” на Мартин Макариев.

Филмовата сряда вечер в Лятно кино „Орфей“започва в 21:10 с премиерата на драматичната история по действителен случай „ДРЕЙФ” с участието на Шайлийн Уудли и Сам Клафлин. Двама младежи се влюбват и предприемат плаване с яхта в Тихия океан до Калифорния. Пътешествието им ще се сблъска с най-катастрофалния ураган, който района северно от Австралия е виждал от години. Изправени пред бедствието, те влагат всичките си умения и се надяват на чудо за спасението си.

По-късната прожекция от 23:30 същата вечер ще бъде на българската романтична комедия „ПРИВЛИЧАНЕ” с участието на Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Николета Лозанова и др. Филмът разказва за младата учителка по история Лора Ангелова, разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина