ГрадътКултураНовини

Пловдив става домакин на женската сила

Градът под тепетата е втора спирка от турне в подкрепа на жени и развитието на тяхната лична увереност

Фондация Emprove пристига в град Пловдив с програмата “МОГА САМА” за серия от обучителни и вдъхновяващи срещи за скритите сили и умения, чрез които израстваме. Гостуването на 10 юни (понеделник) е част от програмата на Международния литературен фестивал “Пловдив чете”.

Отвореното събитие е за всеки, който желае да отпразнува женската сила, да се срещне с екипа на Emprove и да си поговори в приятелска атмосфера с психолози, треньори и единствената по рода си общност на #ЖенитеSurvivors. За всеки гост ще има и подарък – книгата с упражнения “Мога Сама”.

След години, в които фондацията трупа опит и експертиза по отношения силата на жените да бъдат по-уверени, независими и можещи в личното и кариерното си развитие, Emprove тръгва за първи път на турне под надслов “МОГА САМА”. В различни точки на България гражданите и местни специалисти – обучители, психолози и треньори – са добре дошли на събитията, в които екипът на фондацията ще споделя подхода си от изпробвани и доказани активности и упражнения.

Повече за подхода “МОГА САМА”:

“МОГА САМА” овластява, окрилява и променя личностните и обществените нагласи. Полезен е както за жени, които имат нужда от подкрепа, така и за обучители (психолози и ментори), които искат да се чувстват по-уверени в ролята си. Подходът е създаден през личния опит и преживяванията на жени, които са били в токсична връзка или са в процес на излизане от такава. Базиран е както на съвместната им работа с терапевти, така и на техния опит като ментори, подкрепящи други жени да поемат авторство върху живота си. Всеки може да се разпознае в някои от описанията, както и да получи възможност за по-добро разбиране за другите или за ситуации, които не го засягат лично.

Повече информация ще откриете на https://emproveproject.com и https://emproveproject.com/moga-sama/.

Събитието се организира от литературен фестивал „Пловдив чете“ като част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2024 г. и с подкрепата на Община Пловдив.

Представянето на подхода е част от националното турне на фондация ЕМПРУУВ „Мога Сама“, което се осъществява с финансовата подкрепа на фондация Обществен борд на TELUS International в България, Български фонд за жените и Европейския съюз.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина