Актуално

Безпрецедентен рок туризъм за концерта на Девин Таузънд в Пловдив

Почти всички билети за шоуто на Античния са продадени, идват фенове от цяла Европа, Щатите, Канада и Австралия

8 седмици преди концерта на DEVIN TOWNSEND PROJECT  на Античния театър, всички билети за Златната и Сребърната зона вече са изкупени. Първото представяне на живо на музикантите у нас ще е на древната сцена на 22 септември. Специално за това шоу се очаква безпрецедентен в нашата история рок  туризъм, като по-голямата част от билетите са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия. Ограничено количество билети все още могат да бъдат намерени в системата на Eventim.bg – ето тук.

Под 100 билета са останали от 50 лв (страничен сектор) и малко повече от 60 лв (обикновени). Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио Тангра Мега Рок световен музикален форум Sounds Of The Ages.

На следвашия ден – 23 септември, ще имаме невероятния шанс да гледаме в Античния театър и легендарния MANFRED MANN'S EARTH BAND, а след това и MARILLION.

Девин Таузънд избухна още през 1993, когато една 21-годишен бе поканен да пее всички водещи вокали в соловия албум на Стиив Вай– ‘Sex & Religion’.
Там лудият канадец се сработи впечатляващо с гениалния китарист и барабаниста Тери Бозио и басиста Ти Ем Стивънс. След това, за да избяга от сянката на Вай, той продължи с проекта STRAPPING YOUNG LAD, а след това и с актуалния DEVIN TOWNSEND PROJECT.

Известно време работи и с басиста Джейсън Нюстед (METALLICA) и винаги привлича около себе си супер музиканти. Често наричат Девин Таузънд- Франк Дзапа на 21 век', но самият той скромно отлонява сравнението и стеснително приема множеството награди – няколко 'Джуно' в Канада, както и различни престижни отличия в Европа – на Metal Hammer, Prog mag и други.

DEVIN TOWNSEND PROJECT се очаква с нетърпение и от години от феновете у нас. Тази мечта ще се сбъдне на 22 септември  в Античния театър.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина