В очакване на Герджиков… в компанията на РЗИ и полиция (ГАЛЕРИЯ И ВИДЕО)

Гласове Градът Избори 2021

Кандидатът за президент: Вчера поставихме рекорд- за три часа да се скараме с 2 държави

Здравко Димитров не присъства на закриването на кампанията на кандидат-президентската двойка, подкрепена от ГЕРБ

„Вчера България постави рекорд- за три часа да се скараме с две държави”. Така кандидатът за президент Анастас Герджиков коментира реакциите на Украйна и Турция след вчерашния му дебат с Румен Радев на закриването на кампанията си в Пловдив. Събитието в Епископската базилика бе коренна противоположност на масовката по Главната, с която настоящият президент приключи кампанията си. Двойката Герджиков и Митева сложиха точката преди балотажа в неделя с бутиково събитие, което събра предимно членове и симпатизанти на ГЕРБ и СДС. Големият отсъстващ бе кметът на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров.

Посрещането бе твърде различно и с друго- докато по Главната и площада, където стотици бяха буквално един в друг и дишаха във вратовете си, никой не спазваше никакви противоепидемични мерки, а и никой не следеше за това, симпатизантите на Анастас Герджиков и Невяна Митева ги посрещнаха в компанията на РЗИ и полицията. Двете институции бяха дошли по сигнал за провеждащото се на закрито предизборно събитие. Здравните инспектори изискваха сертификат на входа на Базиликата и задължаваха посетителите да слагат маски, а полицаите дойдоха в последствие, за да съблюдават за противоепидемичния ред. Мнозина, дошли да подкрепят кандидат-президентската двойка, останаха отвън, тъй като нямаха зелени сертификати.

„Навън има полицаи, РЗИ, а вероятно ни очакват и нови изненади, които ни подготвят опонентите като излезем оттук”, каза лидерът на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев. Именно бившият кмет посрещна Анастас Герджиков и Невяна Митева на входа на Епископската базилика.

„България има нужда от нов президент, който да обедини нацията и да даде спокойствие в тези сложни времена”, заяви бъдещият народен представител Тотев.

„Време е да скъсаме с тези седем месеца. Да се прекрати терорът. Знам, че полицаите отвън се срамуват”, заяви другият избран за депутат от листата на ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков.

„Виждаме заплаха за демократичното развитие на страната. Трябва да преодолеем разединението. Искаме политика на протегнатата ръка. Споровете между нас са провокирани от политиците”, заяви пред симпатизантите си Анастас Герджиков.

Споделете ни във:

7 thoughts on “В очакване на Герджиков… в компанията на РЗИ и полиция (ГАЛЕРИЯ И ВИДЕО)

 1. Гнусна герберска ЗГАН барабар с РЗИ фашистите и на тях да им еба майката и убийците.

 2. ГЕРБджиков горкият щом е останал да си закрие кампанията в нашио Град и то с конферансие милият мамин ГЕРБав ИМПЕРИАЛист инжинеринг ТОТЕВ = = = „Надежда Всяка Оставете“ / „Lasciate Ogni Speranza“ както каза колегата Данте…

  Понеже в Града, а и из цялата Източна Румелия както „тотев“ така и „герб“ са . . . мръсни думи

 3. Според действува щата заповед в закрити помещения се влиза с документи и маски. Да бяха отишли на открито но срам само 10 активисти на герб и няколко журналисти наследници на комунисти и милиционери сега америконофили

  1. Казваш (цит.): „…но срам само 10 активисти на герб…“

   Е как бе, огромната заслуга фаже за само едната единствената Активност ще бъде завинаги врязана в мрамора на Историята на Града =

   =ТРОЛЕЙБУСИТЕ постигнати още от комунистическо заместиха с елегантни щърковати бръмчащи миризливи притеснени димящи АВТОбуси както из Третия Свят =

   =Урра! С ГЕРБ и ГЕРБджиков, напред към феодализАма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.