Unkle, Dub Fx, Lalalar, Gaye su Akyol и други идват в Пловдив за Wrong Fest 2021

Градът Живот Култура Новини

UNKLE, Lalalar, Gaye su Akyol, Shortparis и DUB FX пристигат у нас за Wrong Fest 2021, който ще се проведе на 4-ти и 5-ти септември. Най-големият български фестивал за алтернативна музика ще се състои в Пловдив, на Гребния канал.

Сред обявените 13 изпълнители са върхът на руския авангард – Shortparis, психеделичните Naxatras и Mother’s Cake, Šajzerbiterlemon, NIRA, Mind Trips, Krekhaus и Спални места. Очаква се обявяването на още едно име, което е добре познато на българррския алтернативен слушател.

Цената на двудневните билети е 66 лв. до края на август, като това е единствено с цел да е обратното на 99 лева. Еднодневните билетите са на цена от 44 лв., a двата вида пропуски са налични в сайта на bilet.bg .

Целодневните билети за Wrong Fest 2020, както и даренията “2 в 1” ще важат за фестивала през 2021 година;

Всички билети, закупени досега(08.06.2021) за Wrong Fest 2021, ще важат без презаверка и за Wrong Fest 2022

Кои са UNKLE?

UNKLE е проект на James Lavelle, който в момента е в превъплъщението си на група за жива музика. UNKLE са работили през годините с изпълнители като Thom Yorke, през Queens of the Stone Age до Linkin Park и дори Cattle Decapitation.

Кои са LALALAR?

Lalalar е турска група, която носи духа на Милорад Павич и Евлия Челеби. Лалалар свирят това, което е Балканският полуостров. Техните истории са живеенето на приказките от хиляда и една нощ.

Кои са Gaye su Akyol?

Всяка история от ориента има героиня, която в мечтите си е Шехеразада. Това е Gaye su Akyol. Психеделичната турска вълна се е блъснала в електронния вълнолом и е родила митично същество, което ще можем да видим на живо.

Кои са DUB FX?

Benjamin Stanford (DUB FX) е едничък виновник за раждането на нео-хипи движението в света. Музиката, която той сам прави на живо, доказва че страстта е също толкова важна колкото уменията, а и също, че за двете се иска доста труд.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.