Наградиха Офис Парк Пловдив в конкурса „Сграда на годината“

Градът

Проектът на Галакси Инвестмънт Груп със специална награда

Най-модерната  офис сграда в град Пловдив спечели специална награда в категорията „Обществени сгради с бизнес предназначение“ в конкурса „Сграда на годината 2016“. Проектът Офис Парк Пловдив, осъществен от инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп беше официално открит през месец октомври тази година и вече посрещна първите си наематели. Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с високи критерии могат да наемат офис площи от клас „А“ и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, офис паркът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Реализирането на Офис Парк Пловдив е израз на увереността от страна на инвеститора, че градът се развива като предпочитана инвестиционна дестинация. Доказателство за това е изборът на първите наематели. Това са две от най-големите IT компании SiteGround и Bulpros, както и Easy Consult, Javelin Group и DelaSport. „Ние от Галакси Инвестмънт Груп вярваме в потенциала на Пловдив и работим в посока превръщането на града  в предпочитана инвестиционна дестинация в България. Реализирахме проект на офис сграда, с която създаваме инфраструктура за развитието на IT и аутсорсинг индустрията. За нас е от голямо значение, че със строителството на тази сграда привлякохме сериозни инвеститори и спомагаме за разкриването на нови работни места в града“, коментира Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп. 

В огромната конкуренция от проекти, в конкурса "Сграда на годината 2016" участваха 69 сгради, разпределени в над 10 различни категории, като 6 сгради от региона на Пловдив бяха отличени. Сред тях са Офис Парк Пловдив, Мол Марково тепе, Сенсата и Либхер.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.