Мария Капон: Тези избори трябва да покажат, че ние можем да създаваме мостове

Градът Избори 2021 Новини Под ножа

„ Тези избори трябва да покажат, че ние можем да създаваме мостове. Че имаме ясна програма за това в каква България искаме да живеем и как ще постигнем целите си, когато имаме кабинет”, коментира Мария Капон при регистриране на листата на ИБГНИ в РИК 16. Както стана ясно, тя поведе листата на коалицията, следвана от адв. Николай Хаджигенов.

„ Ще правим силна, ясна кампания. Искаме след изборите да имаме стабилно правителство. То може да се случи с Продължаваме промяната и с Демократична България, които са нашите естествени партньори. Можем да разговаряме и с Има такъв народ, с които имахме много добро сътрудничество”, обясни Капон.

„ Не е достатъчно само да знаем днес, че мутрите са още вътре. Те са още много дълго време вътре и във властта, окопани през сделки и през всичко, което виждаме и в Пандора пейпърс. Това, което ние трябва да направим, е българските граждани да живеят по-добре. А да живеят по-добре трябва да има работеща икономика. В момента с увеличение на разходите на всеки един от продуктите, малкият и среден бизнес е в много тежко състояние. Днес все повече има нужда от мерки, които да подкрепят секторите в икономиката”, допълни водачът на листата на ИБГНИ.

Спря се и на кандидатът за депутат от Велико Търново Делян Пеевски.

„ Завръщането на Пеевски в политиката е решение на ДПС. Може би някои ще кажат „Два мандата нямаше кабинет, защото Пеевски го нямаше в политиката”. Може би сега това е сигурният шанс да има кабинет. Казвам го с усмивка, разбира се. Би бил интересен казусът, тъй като бях във временната комисия „Магнитски”, как г-н Пеевски ще си получава заплатата? Най-вероятно на каса… Какви са взаимоотношенията, които това създава за Народното събрание, като даваш средства на човек от списъка? Но със сигурност връщането на Пеевски в политиката дава ясен знак, че ДПС седи зад хората си”, подчерта Мария Капон.

Споделете ни във:

1 thought on “Мария Капон: Тези избори трябва да покажат, че ние можем да създаваме мостове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.