ГрадътИмоти в ПловдивНовини

Кои ще са най-търсените имоти в Пловдив през годината?

Как се развива пазарът на имоти в Пловдив и кои ще са най-търсените жилища в града и региона през тази година. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив, която ще се проведе на 20 май, от 10 часа, в хотел Империал Пловдив.

По време на закуската брокери ще представят последни данни за развитието на имотния пазар във втория по големина град в България. Освен това експертите ще дадат и данни за това какви са най-честите изисквания на купувачите и какви суми са готови да платят, за да придобият собствен дом в града и региона. Банкови експерти пък ще коментират как най-често купувачите финансират сделките си. Участници в дискусията ще бъдат мениджъри и брокери от агенции за недвижими имоти, инвеститори и строителни компании;  архитекти, представители на Браншовите организации в сектора; представители на национални и регионални институции, медии.

Във фокуса на предстоящата бизнес закуска в Пловдив ще бъде конкурентността като ключов фактор за устойчиво развитие на сектора. Специалисти ще обяснят как различните дигитални услуги подпомагат бизнеса с недвижими имоти и ще представят най-новите софтуерни решения.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина