БългарияГероите на деня

Дани Каназирева: В Пловдив вече има алтернатива

„Съюз за Пловдив“ открива кампанията си в неделя в Цар Симеоновата градина

Кандидатът на „Съюз за Пловдив“ за кмет и водач на листата за Общинския съвет Дани Канзирева ще открие кампанията си в 18:00 часа в неделя в Цар Симеоновата градина и кани пловдивчани (до павилионите в центъра на градината). Тя ще представи отново кандидатите на „Съюз за Пловдив“.

„Ние вече се познаваме – заедно сме всеки ден. Виждали сме се в кварталите, там, където живеем, близо до детските площадки. Затова откриването на кампанията за нас е само повод отново да се видим с пловдивчани, но на практика нищо не започваме от тази седмица“, обясни кандидат-кметът Дани Каназирева.

Кандидатът на „Съюз за Пловдив“ ще бъде вторият участник на балотжа за кметския пост, показа разпространеното тази седмица проучване от екипа на гл. ас. д-р Вяра Ганчева. Според данните, Дани Каназирева е единственият кандидат, който непрекъснато увеличава подкрепата си и за нея вече биха гласували 25% от пловдивчани.

През последните години „Съюз за Пловдив“ успя да стигне до много пловдивчани, организира стотици срещи в шестте района на града и всички микрорайони. Приемната на организацията е постоянно отворена и всеки беше приеман. Разпространяваният от екипа на  Дани Каназирева вестник „За Пловдив“ се чете редовно от всеки четвърти пловдивчанин сочат проучванията.

„Показахме, че когато имаме какво да кажем на хората, никой не може да ни спре. Нито опитите за административен натиск от управляващите, нито опитите за контрол над медиите. „Съюз за Пловдив“ говори с хората и това е нова, различна енергия за града ни“, каза още Каназирева.

Изборът пред Пловдив е минало или бъдеще, надменност или диалог, приятелски фирми или честни състезания, договорки в гетата или открита политика, партийни чистки или уважение към можещите, смята кандидатът за кмет.

Дани Каназирева и нейният екип са подготвили за дошлите в Цар Симеоновата градина по една книга „Пловдив в дати“ с хилядолетната история на Пловдив. Митко Щерев и Илия Ангелов ще изпълнят легендарната „Балада за Пловдив”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина