Крис Норман: Българите са по-щастливи от преди

Живот

Още когато бил на 3 години, Крис Норман излязъл на сцената, за да завърши концерта, в който участвали неговите родители. На 7 той получава първата си китара, а на 11 Крис се запознава с Алан Силсон и Тери Атли,  които са едни от бъдещите членове на Smokie. По всичко личи, че за Крис пътят на славата е бил предначертан. Но най-важното от всичко е, че той просто обича това, което прави.

През 1973 Smokie покоряват класациите и започват да изваждат хит след хит. През 1986 година Крис Норман решава да се отдели от групата. Успехът му продължава да го следва и той създава безброй хитове. И сега, в 2015 г. Крис Норман се завръща на сцената с чисто нов солов албум, наречен “Crossover”.  Албумът излиза на 18.09.2015 г.  Крис създава албума за 5 месеца и в него включва 13 песни, като “Waiting” е първият сингъл от “Crossover”.

Бившият фронтмен на Smokie решава да работи върху всяка една песен, която е измислил, без значение от посоката. Той не обръща внимание дали тя е рок или кънтри, или някакъв друг стил. Най-важното за него е да е добра песен и да пасва на гласа му.

За първи път Крис Норман идва в България през 1983 г.  и от тогава той посещава страната ни няколко пъти. Първият му “сблъсък” с родината ни обаче е доста шокиращ за него, тъй като той, заедно със Smokie, идват от Америка и още със стъпването си в България усещат, че сякаш са попаднали в друг свят.  Според Крис сега българите сме много по-добре от преди и просто вече му изглеждаме по-щастливи.

На концертите, които предстоят в България, със сигурност ще чуем освен много от познатите хитове на Крис, също и песни от новия му албум Crossover. Крис Норман ще пее в 4 града в България. Първият от поредицата е на 18-ти октовмри 2015, в София. На 19-ти октомври Крис ще пее в чисто новата зала “Колодрума” в Пловдив, а озвучаването ще бъде по последен писък на техниката. На 21-ви октомври на ред е град Бургас, в Държавната опера, а на 22-ри октомври, Крис завършва обиколката си на България с концерт във Варна – Първият голям концерт след обновяването на зала „Конресна“.

Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове – "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", „I'll Meet You at Midnight", „Oh Carol", „Needles and Pins", както разбира се и "Living Next Door to Alice".

 Билети може да закупите на място, в Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн – в системата на Eventim.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.