Изпод тепетоМнения

Брейк танцьорка спечели Мис Пролет в Sky Beach

Image title

Нежните цветя на Пловдив се надпреварваха в битката за Мис Пролет на Sky Beach снощи. Красивите 9 ангели показаха не само фина красота, а и стреляха с пистолети, използваха мъжки инструменти, показвайки силата на една българка. Тази смелост бе гарнирана с изящни рисунки, бляскав грим, високи токчета и звездни усмивки. Поводът за събирането на най-сладките и щури момичета, бе изборът на само една. В трудната борба на журито, а и на гостите, победителката бе 28-годишната Мария Минчева, която е брейк танцьорка. Тя, както и всички участнички, премина през 5 кръга. В рунда на талантите, Мария направи за секунди коктейл с цветовете на  българското знаме. 
Втората подгласничка на Мария, бе гордостта на нашия град Таня Звискова. 19-годишна, тя попадна в топ 10 на пловдивските спортисти на 2013-та. С купища медали и много победи на международни нива, талантът, който Таня показа се състоеше в урок за първите стъпки в стрелбата- това, в което е най-силна. 
Мария Хитова, пресъздаде с четка десетата най-галантна претендентка на конкурса върху рисунка, изписана за секунди. Нейният 

Image title

талант е художествен, а изображението бе жена, държаща капчица вода, символ на това колко трябва да ценим реките ни и всички водни басейни. Мария смело призна за своята бисексуалност, с което обясни творбите, създадени от нея-женски лица в различни емоции. 
Рецитиране на стихотворения, сексапилни тела, стилни рокли и много песни имаше на събитието на месеца в Sky Beach. 
Изпълнителите, които радваха слуха на гостите на заведението, бяха Дани Димитров и Адриана, Андо, Dr. Moralezz, S.D. Crew- The center Plovdiv и Central Side. 
Галени награди получиха претендетките. Четиризвездни хотели, разкрасителни процедури, ваучери за топ таксита на Пловдив и процентови отстъпки за Sky Beach. 
Водещите на вечерта също бяха атрактивни, с изключителен хумор и много импровизации за бурен смях. 

Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image titleImage title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина