АктуалноГрадътИзбориМненияНовини

Възраждане саботира обучение за машинно гласуване на ПП-ДБ

Кандидати за депутати от Възраждане и бивши такива в миналото Народно събрание се опитаха да саботират обучение за машинно гласуване, организирано от ПП-ДБ. Двете формации са съседи в така нареченото предизборно изложение на Главната. Идването на водача на листата на ПП-ДБ Асен Василев за машинната демонстрация преди вота 2 в 1 провокира групата в шатрата на „възрожденците“, които извадиха мощна тонколона и пуснаха някои от изтеклите записи с гласовете на бившия финансов министър и Кирил Петков.

Звукът бе толкова силен, че смущаваше обществения ред в цялата зона на централната пешеходна улица около шадравана с пеликаните. Шумният терор продължи около 20 минути, като през това време опитите на кандидатите за народни представители от ПП-ДБ да проведат разговор с потенциални избиратели или да демонстрират машинното гласуване се оказаха абсолютно безуспешни. Опита за нормален „съседски“ диалог, който се опитаха да направят от ПП-ДБ удари на камък. Стигна се намеса на общинска полиция и общинска охрана, като само благодарение на нея хората в шатрата на Възраждане намалиха звука, без да го спират напълно.

“ Резултатът от провокацията е видим – полиция и неуспех за тях и десетки граждани, които въпреки това успяха да се упражнят за 9-и юни. Изводът – гласувайте машинно, за да имаме нормална европейска България, въпреки че статуквото иска обратното“, коментира вторият в листата на ПП-ДБ Йордан Иванов.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

11 коментари

 1. Новите АМЕРИКАНСКИ ПАРТИЙЦИ зле се издъниха още в Пърео Действие като го турнаха след КулТурскио Рашидоолу Ефенди начело на КУЛТУРАТА това читалищно недоносче „ПростоНАСКО!“. Сега в листата що не го забелЕзваме -цЕл Министър- вероятно е под № 25…?

  Срещу бате Бо.Бо.3 беше лесно да се изперчиш в Опозиция на генералисимус д-р пожарогасителя, че народецът вече загря и вдяна… само Калинките му останаха на заплата гласоподавачки…

  Обаче срещу Ко.Ко. едвали някакви шанспве останаха –

  ОТИ БЪЛГАРИЯ ВОЙНА НЕЧЕ.

  ОСНОВНАТА СЪЩЕСТВЕНА „ТОЧКА“ ПРЕДИЗБОРНО
  :
  ВОЙНА ДА НЯМА ЗА БЪЛГАРИ, ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО!

  СТИГА БАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ…

  (а че нацисти в стил Бандера се развилнха и в Армения и в Грузия НЕ Е ПРОБЛЕМ НА АНДРЕШКО!)

  ЗАПАДният „ЕвроАтлантик“ отдавна губи по точки пред „ИндоПасифик“!

  Хохлите 2022 март в Истанбул почти бяха подписали Неутралитет да се отърват, обаче Одеската Мафия подуши едни САМОСВАЛИ С ДОЛАРИ…

  Българи рамо до рамо с комшиите башибозуци и с гърчоля срещу РФ…? Едвали. Тц. Ъ-ъ. НЕ .

  А ОНИЯ КАПУТИ ДЕТО АГИТИРвАТ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА – ТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЯРЕМА; ИЛИ 2.СА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА ГЕРБ / БО. БО.4; ИЛИ 3. ‘Л’Ъ’Ж’А’Т’!

   1. Те доносниците и кокорчовците са за затвора. Добре са ги наредили.
    Пуснали са им истината, затова са се газирали. До колкото разбрах, продажниците са налитали на Възраждане, но след като е дошла полиция!
    Имало е и разни некъпани кандидати за Народни представители, те били доста плахи и страхливи.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина