Актуално

Георги Самуилов е бизнесменът на годината

Кингс Тобако- фирма №1

Георги Самуилов с престижната награда за бизнесмен на годината
Георги Самуилов с престижната награда за бизнесмен на годината
Босът на Инса Георги Самуилов бе избран за бизнесмен на годината на стилна церемония в хотел Марица снощи. Мощният петролен предприемач, който стана първият български сенатор в Европейския икономически сенат, резонно спечели приза заради супер инвестицията на стойност 28 милиона евро в сероочистваща инсталация за производство на дизел по най-високия стандарт за качество Евро 5. Наградата си големия победител в бизнес конкурса на Хермес Медия получи от кмета Славчо Атанасов, който отегчи аудиторията с близо десет минутна реч, съставена предимно от клишета. Градоначалникът нареди, че България трябва да бъде изтеглена от тежката криза от бизнесмените и политиците, които са локомотива в композицията на всяка нация. Но може и да не бъде изтеглена, хвърли поглед към ГЕРБ компанията в ресторант Филипополис Славчо. Хората на Бойко в хотел Марица бяха губернаторът Иван Тотев, депутатът Дедев и куп общински съветници. Иван Тотев връчи приза на директора на Кингс Тобако за Фирма на годината
Иван Тотев връчи приза на директора на Кингс Тобако за Фирма на годината

Другият голям приз на церемонията отиде у Кингс Табако. Екипът на компанията отнесе наградата за Фирма на годината. Кингс Табако си заслужи статуетката “Часовникът на славата” като най-бързо развиващата се компания в региона. Само за 1 година фирмата успя да завладее 11.5 на сто от пазара на цигари у нас, а инвестициите й са надхвърлили 65 милиона лева.
На юбилейното издание на конкурса на Хермес Медия бяха раздадени две допълнителни отличия- рекламна кампания на годината и инвестиция на годината. Първият приз отново отиде у Кинг Табако, а Колежът по икономика и администрация заслужи втория за новата си сграда и вложения в образованието.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина