АктуалноБългарияГрадътИзбориКварталиКриминалеНовини

Акция срещу купуването на гласове в Столипиново – ВИДЕО

На два адреса в ромската махала са извършени претърсвания, при които са открити тефтери с имена на хора, съобщи главният секретар на МВР гл. ком. Петър Тодоров в Пловдив

В Столипиново се проверяват две лица, които е възможно да участват в схема за купуване на гласове, това заяви днес в Пловдив главният секретар на вътрешното ведомство Петър Тодоров, който пристигна в града, за да връчи нови пистолети на Областната дирекция на МВР.

„На два адреса в ромската махала са извършени претърсвания, при които са открити тефтери с имена на хора“, уточни главсекът.

В момента се установява дали двамата столипиновци са извършвали незаконна лихварска дейност, или част от схема за купен вот.

Вижте още във видеото

Главен комисар Тодоров подчерта, че службите са отреагирали на над 400 сигнала за изборни престъпления в цялата страна. По думите му, има извършени множество проверки за разкриването им.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

  1. Или съобщението е малоумно или списвалия статията. В притежанието на тефтер с имена няма нищо лошо, да не говорим че във всяка къща сигурно ще намерят такива. Пълен смях

  2. WOW открили са тефтери! ОМГ ако пък и вземат телефоните там ще открият имена и телефонани на хора! Браво на под тепето за страхотната статия, определено показва професионализъм!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина