АктуалноМненияНовиниПод ножа

Кметът Тотев уволнил заместника си Кацарски заради „новите предизвикателства“

От днес заместник – кметът на Община Пловдив по строителство, жилищна политика и общински имоти Димитър Кацарски е отстранен от длъжност, както ви съобщихме по-рано. Това е станало със заповед на кмета Иван Тотев. Потвърждение получихме на електроннтата ни поща. След наша публикация по темата от отдел „Връзки с обществеността“ написаха, че мотивите за уволнението на Кацарски, според пловдивския кмет, са „новите предизвикателства пред Общината“.

Функциите на заместник-кмет “Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции” ще бъдат възложени на директор Дирекция „Строителство, мрежи, съоръжения на техническата инфраструктура“ инж. Йордан Калев.

В краткото съобщение на общината се допълва: „Благодарим на инж. Димитър Кацарски за съвместната работа през изминалите години.“

Сега ще търсим отговор на въпроса „Какви са новите предизвикателства пред Община Пловдив“.

Най-известното май са предстоящите местни избори наесен. Другото, което върви в момента , са промените в ПУП-а.

Стана ясно, че нищо не е ясно

Припомняме, че през февруари 2017-а той бе привлече като обвиняем по делото за Зоопарка, заедно с кмета Иван Тотев и кмета на Западен – Димитър Колев.

Още за това кой е Димитър Кацарски вижте тук. 

Още по темата ТУК.

Снимка: архив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Тва щото не е крадял в синхрон с него…изостанал е и оня ден Боко му е прошепнал да действа, щото ше изгори чергата покрай това.

  2. Дано новият е по-благоразумен да запазят бетония мост, защото проекта с пробива за коли под централна гара е абсурден, необмислен и неизпълним проект. Тогава такива тапи на движението ще се заформят…

  3. Ремонтът на кукленско шосе тръгна по старата схема : Разкопаха 200 метра пред Практикер и вдигнаха машините в неизвестна посока.Сега там има само заградителни ленти и огромни тапи.Така ще е поне три години.

    1. Коронният номер на Тотю – нацвъкай 5 проекта, стартирай ги , гепи комисионните и после балъците да чекат…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина