ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Локо смаза ЦСКА, мечтае отново за Европа

Image title
Локомотив смаза ЦСКА с 4:1 пред 9000 зрители на Лаута. „Армейците” бяха дошли в Пловдив с голяма част от резервните си футболисти. След тази победа  локомотивци останаха с надеждата, че могат да финишират на четвъртото място в крайното класиране, което при успех на ЦСКА за купата тази сряда, ще им гарантира участие в евротурнирите. Разбира се това ги задължава да вземат максимума и от последния шампионатен мач срещу Черноморец в Бургас след седмица.
Image title
Около 9000 души уважиха мача с червените, който започна с хореография и заря по трибуните. Настроението бе секнато рано, тъй като още в 3-ата минута „Б” отбора на ЦСКА откри резултата след самостоятелен пробив на Александър Тонев, остро центриране и голова добавка на Емил Гъргоров. Image title
Сравнително бързо домакините отговориха с гол на Мартин Кавдански, който отклони слабо, но достатъчно с глава към мрежата на Иван Караджов при центриране от фаул на Здравко Лазаров. След пет минути, пловдивчани стигнаха до пълен обрат, след като Джерами Родригес се промуши между Тонев и Костадин Стоянов и с диагонален удар изведе своите напред. Интересен факт е, че ситуацията предизвика вълна от недоволства за игра с ръка на Родригес, която именно телевизионните повторения ясно показват, че липсва. В 19-ата минута резултата нарастна на 3:1 като при центриране на Сержиньо от фаул, Христо Златински с глава вкара нов гол за домакините. Двадесет минути преди края бе оформен и крайният резултат, когато Здравко Лазаров се пребори с няколко защитника в червено около себе си и остави на връхлитащия отзад Христо Златински да овладее и с неудобния си десен крак да запише втория си гол в мача. Феновете на Локо отново направиха обстановката на стадиона латино-американска, като през цялото време не спряха да подкрепят своите любимци.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина