ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътНовиниОбщина Пловдив

Мирослава Сукарева оглавява „Общинска собственост“ в Пловдив

Продължава сформирането на екипа на администрацията в Община Пловдив от новоизбрания кмет Костадин Димиторв. Новината в тази посока към днешна дата е, че на поста директор на ключовата дирекция „Общинска собственост” отново ще бъде Мирослава Сукарева.

Коя е Мирослава Сукарева?

Юристът Мирослава Сукарева по време на мандата на Здравко Димитров бе свалена именно от този пост и „командиравана“ като секретар на район „Източен“. Тя оглавяваше дирекцията, която стопанисва имотите на Община Пловдив в двата мандата на Иван Тотев.

Преди 2012-а година Сукарева е работила като младши юрисконсулт в отдел “Правен и административен контрол” на областната управа по времето, когато областен управител на Пловдивска област бе вече екс градския лидер на ГЕРБ Тотев.

Тогава тя замени на директорското място в общината Николай Аджеларов. Същото се случва и сега. Аджеларов отговаряше за общинските имоти в мандата на Здравко Димитров, след като по закона за държавния служител бе командирован в Община Пловдив от Областна управа.

Както Под тепето ви съобщи в началото на седмицата Вече има шеф на Правна дирекция в Община Пловдив и Нов директор на „Общински пазари“.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина