ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Дирят отровител на животни в Кършияка

Предлагат 1000 лв. за информация за злодея, за да я предадат на институциите

Жителите на Кършияка издирват зъл отровител на животни в района на Пощата. От отровата, която той слага в храна и разпръсва из квартала, са загинали вече десетки котки и кучета, някои от тях домашни любимци. Неколцина стопани са успели да спасят четириногите си приятели с помощна на няколко часови тежки ветеринарни интервенции, но приемането на отровата има вероятност трайно да увреди здравето на животинките им. По дървета и улични стълбове вече са разлепени написани на ръка обявления, че за информацията за лицето, което трови котки и кучета, ще бъдат изплатени 1000 лева. А данните за отровителя ще бъдат предадени на институции, които да се занимаят с престъпника.

Само на едно от местата, на което бе разпръснал адската си субстанция, открихме 7 мъртви котета и едно квартално куче. Намерихме ги, когато се връщахме от ветеринаря, който цяла нощ се бори за живота на нашия домашен любимец. Разхождаме го на каишка, но пак се добра до отровната храна. Този човек, или не знам дали да го наричам така, дава ли си сметка, че това може да попадне и в ръцете на любопитно дете или гладен човек, който е тръгнал да рови в кофата за смет, питат се кършиякалии, които ни информираха за казуса.     

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

14 коментари

  1. „…данните за отровителя ще бъдат предадени на институции, които да се занимаят с престъпника…“ на тел. 02 955 4290 ще Го намерите, казва се Божо.

  2. Подивелите улични котки и кучета бяха станали истинска плашеща НАПАСТ в София, вкл. в самия Център около Дамскио Пазар (бивш Женски), но общината някакси ги премахна и стана по-обитаемо, по-цивилизовано. А който си има домашно куче или котка би трябвало да знае , а и да УМЕЕ да си го опази вместо да го пусне да „пасе“ (ако успее да изтрезнее). Коя част от кое изречение не ти е ясна, WoNTED-е?

  3. Ах, Майно льо, ето причината за ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД 1989 г.:

    „… obesnqvaite kolko imate po Bulgarski ili angliski !!! Naroda zatova e na tva dereje zashtoto ste mrusni bokluci i tupi selqni bezdushnici …“

    Причината била високата ми оценка по бУлгарски език и ИНГИЛИЗКИ, Народе!

  4. неграмотникът не само не знае, че Йохние Валкер на ингилизки се произнася Джони Уокър, ами ЗЛОБЕЕ с просташки изрази КАТО ДОРИ КИРИЛИЦА НЕ ВЛАДЕЕ, ТА ЗАТОВА НИ ИНГИЛИЗИРА: „mnogo ste otvoreni i obesnqvate koe kak se pishe jalkarcheta…“
    = 1. Обеснявате не а обЯСНЯвате, ЯСНО? = 2. „Жалкарчета“ не съществува като дума в Език Свещен, но ако така ни наричат ОТЛИЧНИЧКИТЕ, то горда съм; =3. Мутрите напират и надвиват, майна!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина