ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Пловдив като пустиня след пороя от петък

Вятърът вдигна наслоилия се прахоляк във въздуха

150 тона шума и над 16 хиляди чувала за смет събрали екипите на Чистота през уикенда

Вятърът носи прахоляк по улица "Отец Паисий", която в петък бе като река Пловдив е като пустиня след пороя от петък. Там, където улиците се бяха превърнали в реки и наслоиха големи количества пясък и кал, ситуацията е твърде неприятна. Силният вятър днес вдига прахоляка и го разнася в и без това недотам чистия въздух. Измитането на града е и следващата грижа на екипите на Чистота, които през уикенда са работили нон стоп и бяха заети с премахването на обрулените от градушката листа и клони. За два дни прибрахме от улицата 150 тона шума и общо над 16 хиляди чувала, обясни директорът на общинското предприятие Иван Стоянов, който прекъсна отпуската си заради случилото се в петък. Стана ясно, че администрацията е очаквала лошото време, но не е била готова за ледената бомбардировка от небето. Шахтите са били почистени още в началото на седмицата, но тоновете листа и клони от градушката са ги затлачили още с първите капки.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. И тези лайна ги издишахме безропотно ( само злобара горе злоби и сере на воля) , все пак за 30 000 000 лева на година имаме най- мизерния град, с най- завишени ежедневни норми на едри прахови частици, кал,прах, ръжда, листа и пясък на всеки метър, а метачките префърлят от чувал в чувал….леш!

  2. ЗЛОБНИТЕ, НЕГАТИВНИ И ЗАВИСТЛИВИ публикации в ПодАльошата целят да бунят населението, НЕБЛАГОДАРНО че му е дадена прекрасна възможност да си КОЛОДРУМИ на воля – осигурена от множество заплати и бюджети.
    –––- (П.П. Както и да ГРЕБЕ всекидневно. Комари няма, ЗИКА отсъства, ура!). Хвала!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина