ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Наследството на Павароти – Белканто – пристига в Пловдив днес

Bg Sound Stage & Luciano Pavarotti Foundationс гордост представят Гласовете на Италия

БЕЛКАНТО

Наследството на Лучано Павароти

Най-красивите гласове на Италия пристигат у нас, за да поднесат звезден празничен дух в навечерието на Коледа с поредица от концерти. В края на годината ще се насладим на 12-те най-талантливи  ученици от Фондацията на Лучано Павароти, завладели аудиторията на Париж, Брюксел,  Амстердам, Ню Йорк с италианския стил означаващ красиво пеене – Белканто.

Българската публика за първи път ще чуе и види виртуозния проект на един от най-търсените в света артистични директори – Франко Драгоне. В своите спектакли той смесва музика, пеене, танци, нови технологии и една история, разказана без думи.  Успехите му започват преди 30 години в Лас Вегас, минават през супер спектаклите му на Селин Дион и „Мечтата“ и стигат до „Танцуващата вода“ – шоуто, овладяло водата в неподозиран до сега мащаб.

Поредният проект на Франко Драгоне е уникален. Нарича се „Белканто – гласовете на Италия“ и отдава почит на един от най-великите творци – незабравимия Лучано Павароти. Благодарение на този проект приказката за живота и творчеството на най-обичания оперен певец в света продължава да живее…

Целия текст можете да прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина