ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Мерил Стрийп в Рики и Флаш:Рокендрол майка на Киномания днес

Извънредна прожекция на хитовия филм на Паоло Сорентино Младост

В осмия ден на Киномания от 18:30 часа можете да гледате “Далече от безумната тълпа” на датския режисьор Томас Винтерберг (“Ловът”,“Всичко за любовта”). Филмът e екранизацията по романа на Томас Харди. Батшеба Евърдийн е млада жена с неукротим независим дух, която наследява фермата на чичо си и привлича вниманието на трима напълно различни ухажори. Този вечен сюжет за жената, опитваща се да отстоява своята независимост, изследва природата на любовта, страстта, отношенията и предразсъдъците не само във Викторианската епоха.

Отново в Зала 1 от 20:45 часа започва “Рики и Флаш:Рокендрол майка” с Мерил Стрийп и дъщеря й. Трикратната носителка на Оскар се въплъщава в съвсем нова за нея роля, като си партнира с дъщеря си. Във филма, зареден с музика и изпълнения на живо, Стрийп играе ролята на Рики – китаристка, която е жертвала всичко в името на мечтата си да стане рокендрол звезда, но сега се връща у дома, за да оправи отношенията със семейството си. 

От 18:00 часа в зала 2, когато можете да се потопите в ритмите на музиката с “Още едно танго” . Хуан Карлос Копес и Мария Ниевес Рего са Фред и Джинджър на аржентинското танго, които разказват сложната си десетилетна история. В смесицата от възстановки, архивни и съвременни интервюта режисьорът съчетава младежка виталност с изстрадана мъдрост. “Още едно танго” показва какво означава да следваш страстта си и колко е важно да намериш точния партньор.

От 20:00 часа можете отново да гледате носителят на Златна палма в Кан “Дийпан”. Най-новият филм на Жак Одиар е завладяваща и нежна любовна история за съдбата на трима имигранти от Шри Ланка в парижко предградие. Те се опитват да се адаптират към новата, не по-малко враждебна среда, докато се борят с миналото си
Извънредна прожекция на хитовия филм на Паоло Сорентино „Младост“.
Поради големия интерес най-новият филм на италианския режисьор Паоло Сорентино „Младост“ ще бъде показан още веднъж в рамките на „Киномания“ в Пловдив. Извънредната прожекция ще бъде в зала 2 събота от 16:00 часа в LUCKY Дом на киното. 
Билетите се продават на касата на LUCKY Дом на киното всеки делничен ден от 16:30 до 21:00 часа, в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа. Резервации и онлайн продажба – на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина