ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Носителят на Оскар за най-добър филм “Бърдмен” само в Lucky Дом на киното

Само в Lucky Дом на киното от 10 април можете да гледате филма, който обра 4 Оскара-а тази година – за филм, режисура, оригинален сценарий и операторско майсторство. Алехандро Гонзалес Иняриту режисира Майкъл Кийтън, Наоми Уотс, Ема Стоун, Едуард Нортън и Зак Галифанакис във “Бърдмен или Неочакваната добродетел на невежеството”.

Кийтън изпълнява главната роля на Ригън Томсън – залязващ актьор, който е известен сред публиката благодарение на изпълнението си на един от най-популярните супергерои в Америка. Докато се опитва да организира амбициозна пиеса на Бродуей Ригън прави всичко възможно за да се пребори със собственото си его, да събере отново семейството си и да даде нов старт на своята замираща кариера. Но пътешествието към повторното себеоткриване и борбата за отминалата слава поставя Ригън в центъра на голям брой непредсказуеми ситуации, които постепенно започват да го променят. Един филм, който ще промени представите ви за супергероите, актьорите и начинът, по който се прави кино.

Ако сте пропуснали, можете да гледате и “Дани Колинс” с очарователния Ал Пачино, “Малки бъркотии” с Кейт Уинслет, “Солта на земята” на Вим Вендерс,“Потъването на Созопол” с Деян Донков, Стефан Вълдобрев и Васил Гюров, както и фестивалните хитове „Гълъб, кацнал на клон размишлява за битието”, ‘Белият Бог”,“Племето”, “Зимен сън”.

Детският фестивал ще радва най-малките зрители през уикенда и в почивния понеделник. Цените са 2лв за дете и 4лв за възрастен, а сред заглавията са “Овцата Шон”, “Снежната кралица” 3D, “Пчеличката мая” 3D, “Рицарят Ръждивко“, “Астерикс: Имението на боговете” 3D, “Фреди Грозника”, “Лисицата и детето”.

 

Цени на билетите (можете да ги купите на касата в киното или онлайн на boxoffice.bg):
Понеделник – четвъртък – 5 лв
Петък – неделя – 6 лв
Цена за детските филми (ДФ) – 2 лв. за деца, 4 лв. за възрастни

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина