ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Масово умишлено отровени котки в центъра

Злодеи разпръсват отрова в района на Сахат тепе, убийствения капан отне живота и на домашно куче

Подхвърлят смъртоносните дози в евтина кайма, жертви и на Гребната база

Дузина отровени котки около Радиото и телевизията само за няколко дни. Съвпадение? Едва ли! За това безобразие и абсолютен садизъм сигнализираха читатели на Под тепето. Множество животинки в района бяха намерени отровени в последната седмица, а освен тях и едно домашно куче е станало жертва на наглите убийци. В зоната около Сахат тепе неизвестни лица редовно разхвърлят отрова, за да се избавят от уличните котки. Жена, която живее наблизо съвсем наскоро е загубила и своето куче, което също е опитало от убийствените капани. Стопанката споделя, че освен брои планините от трупове, забелязва и че много котки изчезват, тъй като тя се грижи за тях и ги познава. Вчера вечерта тя отново е намерила отрова в двора си и то в кайма. Така че ако разхождате своите любимци в тази зона е добре да бъдете предпазливи, тъй като недоброжелатели има много и не се знае кой ще бъде следващият пострадал от това грозно деяние, алармират читателите ни, а и ние. До този момент хората от квартала са успели да спасят едно единствено коте, което видели да се гърчи малко след като е поело от смъртоносната отрова.

Подобни случаи има регистрирани и на Гребната база, където пък извергите хвърлят отрова в храстите, а от това страдат хората, освободили от повода домашните си любимци. На кого доставя удоволствие да разпръсква отрова и да трови беззащитните животни, можем само да гадаем. Очаквайте утре продължение.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. „Тази“ не ги събира, събират се около реторанти и сладкарници, логично и няма нищо лошо в това. Отделно защо общината не кастрира активно, това остава загадка.! Ние не им плащаме на общинарите да тровят и убиват, а да кастрират, обезпаразияват и да се дъжрат хуманно с животните!

  2. тази е същата, която събира по 30 котки до бензиностанцията на сладкарница „Скалата“. Нормално, че ресторантьори, магазинери, майки и др. хейтъри няма да искат толкова бездомни животни на едно място… Дано се намери тровителят!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина