ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Вижте как Пловдив посрещна Новата 2022-ра година – ВИДЕО

Стотици пловдивчани и гости на града посрещнаха Новата 2022 година на открито – на площада пред сградата на Община Пловдив, по парковете, улици и тепета, възползвайки се от хубавото време.

На сцената на пл. „Стефан Стамболов“ празничното множество аплодира силно „Керана и космонавтите“, култовата българска група „Диана Експрес“, танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия“ и любимката на младите Дара.

Водещ на програмата бе чаровният  Део.

Припомняме, че ден по-рано със своя заповед, кметът на Пловдив Здравко Димитров отмени зарята в новогодишната нощ. По този начин градът под тепетата подкрепи инициативата на фондация „Четири лапи“, към която се присъединиха няколко големи и по-малки градове в страната.

Въпреки апела на градоначлника, гражданите да не използват пиротехника и фойерверки по време на частните си чествания, Градът на тепетата избухна мощно в ария от гърмежи и светлини.

Небето над Пловдив бе озарено от близо 30-минутна непрекъсната заря. Хората я изстрелваха от всички краища на града.

Много младежи, семейства с деца и влюбени двойки отново избраха да посрещнат Новата година на Небет тепе.

Те се насладиха на светлинното шоу, а някои от присъстващите бяха подготвили и свое.

На няколко места по хълма се изви Дунавско хоро, а на площада пред църквата “Св. Св. Константин и Елена” в Стария град майки и деца тропнаха и ръченица освен хора. Музиката звучеше от паркиран автомобил.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

2 коментари

  1. Селянията се опитва да завладее града.
    Ще живеете в панелки, платили много пари, ще се изливате на талази на Главната да потропвате хорца и да доказвате колко сте велики.
    И какво постигнахте? Вярвате ли си?

  2. Щом ТВ, компютри и лаптопи имат екрани разположени в ШИРИНА („ландскейп“) не се ли оказва . . . глуповато да филмираш във формат „портрет“ – сиреч вертикално, сиреч ширината по-малка от височината“

    При което снимаш излишни асфалти пък губиш ценна информашия отляво и отдясно?

    Само питам, де. Глупав въпрос ф Свободна България, особено когато камерата е в треперяща от пиянство ръка което прави бездруго резултата . . . боклук / Excrementus Faecalis Maximus

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина